“Hallakamë” në një shkollë të Lipjanit, rrahje masive mes nxënësve

Shtatë nxënës kanë përfunduar dje në stacionin e policisë në Lipjan.

Ata dyshohet se pas një mosmarrëveshje që kishin janë rrahur mes vete.

Të dyshuarit janë intervistuar në prezencë të prindërve dhe  në konsultim me prokurorin për të mitur të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.

Rasti është kualifikuar si “lëndim i rëndë trupor”.

Kategoritë
LajmeVendi