Helikopteri zbret në një pomp të benzinës për të mbushur karburant

Helikopteri që u ul në kopshtin e një karburanti në lagjen Koyulhisar të Sivas shkaktoi habi dhe helikopteri që mori karburant nga një cisternë në pikën e karburantit ishte gjithashtu në rendin e ditës në rrjetet sociale.

Ata që panë helikopterin që u ul në pikën e karburantit në lagjen Koyulhisar të Sivas nuk u besonin syve. Këto momente janë regjistruar me kamerat e sigurisë së stacionit. Ndonëse pamjet e regjistruara u shpërndanë në rrjetet sociale si “Helikopteri, të cilit i mbaroi karburanti, bëri ulje emergjente në pikën e karburantit”, situata ishte pak më ndryshe nga ajo që shihej në të vërtetë.

Mësohet se helikopteri, i cili ka shkaktuar habi në rreth, është marrë me qira nga një kompani private energjetike që kontrollon linjat e tensionit të lartë për llogari të TEİAŞ. U kuptua se helikopteri u ul në stacion në mënyrë të planifikuar dhe mori karburant special për helikopter.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme