Hypi në një gomar dhe shëtiti Turqinë

Turisti japonez Kotaro Takada përfundoi turneun e tij në Turqi me një gomar që bleu nga rrethi Merzifon i Amasya, në rrethin Torbalı të Izmirit. “Turqit gjithmonë më kanë ftuar për çaj”, tha Takada.

Ndërkohë që turistë nga vende të ndryshme vazhdojnë të vijnë nga i gjithë vendi, mënyra e turistit japonez Kotaro Takada për të vizituar Turqinë i habiti ata që e panë.

Kotaro Takada përfundoi turneun e tij në Turqi me një gomar që e bleu nga Merzifon, Amasya, në Torbalı, İzmir.

30-vjeçari Kotaro, i cili kishte udhëtuar më parë në vende të ndryshme, preferoi një udhëtim me gomar për udhëtimin e tij në Turqi.

Ai e quajti gomarin “Sorotsube”
Kotaro Takada, i cili bleu një gomar nga Merzifon në maj, eci nëpër rrugët e fshatit dhe vizitoi vendet turistike dhe pllajat, përfshirë Kapadokinë, hap pas hapi, në udhëtimin e tij që niste me dritën e parë të mëngjesit çdo ditë me gomarin e tij. të cilën e quajti “Sorotsube”.

Kotaro herë qëndronte në hotele dhe herë me familje që hapnin shtëpitë për të.

Turi në Turqi i turistit japonez, i cili gjatë gjithë udhëtimit të tij i pëlqente të zbulonte natyrën dhe të eci, përfundoi në Torbalı, ku është ferma ku do të lërë gomarin.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme