I burgosuri që përpiqej të arratiset nga burgu në Brazil ka ngecur në një vrimë që e hapi vetë

I burgosuri 16-vjeçar Rafael Valadao dhe miqtë e tij iu drejtuan një mënyre interesante për t’u arratisur nga burgu.

Plani i Rafael Valadaos dhe miqve të tij, të cilët shpuan një vrimë të vogël në mur, nuk shkoi siç ishte planifikuar.

Valadao, i cili u deklarua se kishte një trup të madh, ishte ngecur sepse nuk mund të kalonte nga vrima e vogël në mur.

Kur rojet, të cilët ishin në dijeni të situatës, mbërritën në vendngjarje, ata shpërthyen në të qeshura kur panë Valadaon të mbërthyer në mur.

Zjarrfikësja që mbërriti në vendngjarje tha: “Të burgosur të tjerë u përpoqën ta largonin, por ai mbeti i mbërthyer në mur. Ai filloi të bërtiste nga dhimbja dhe pikërisht atëherë rojet u alarmuan”./Gazetaere

Kategoritë
LajmeTë ndryshme