Ibrahim Tatlises për djalin e tij: Nuk jemi pajtua, bëri dredhina në ditën e aksidentit dhe iku

Ibrahim Tatlıses, i cili pati një aksident trafiku në Bodrum, foli për djalin e tij Ahmet Tatlıses, i cili e kishte paditur Tatlisesin dhe në ditën e aksidentit  vrapoi në vendngjarje

Një nga emrat e parë që erdhi tek İbrahim Tatlıses, i cili pati një aksident trafiku në Bodrum, ishte djali i tij Ahmet Tatlıses.

Pas zhvillimeve u pretendua se të dy, të cilët i thanë fjalë të rënda njëri-tjetrit dhe ndodheshin në gjykatë, u pajtuan.

Duke folur për pretendimet se ka bërë paqe me djalin e tij Ahmet Tatlıses, Tatlıses i ka mohuar të gjitha pretendimet

Tatlises ka thënë:

“Nuk e lë njeri të më puthë dorën, nuk bëra paqe me askënd. Ku ishte natën, pse nuk erdhi në program?

Të nesërmen ishim të gjithë bashkë për mëngjes. Ku ishte ai për mëngjes? Ai ende thotë paqe… Artist artist… Erdhi, bëri dredhinë e tij dhe iku.”

Kategoritë
LajmeTë ndryshme