Incident në Kuvendin e Serbisë, një përplasje thuajse fizike mes deputetëve

Në parlamentin serb, pas prezantimit të kreut të grupit parlamentar të Partisë Popullore, Miroslav Aleksiç, ka ndodhur një incident mes përfaqësuesve të partive në pushtet dhe opozitë.

Deputetët e Partisë Popullore, Vladimir Gajiq dhe Stefan Jovanoviç e kanë ndjekur duke u përpjekur ta qetësojnë.

Deputetët e koalicionit qeverisës u janë përgjigjur verbalisht kolegëve të tyre nga opozita dhe ka pasur edhe një “skunk”.

Kryetari i Kuvendit, Vladimir Orliq, urdhëroi një pushim të shkurtër, por pasionet shpejt u qetësuan, kështu që seanca vazhdoi, transmeton B92.

Kategoritë
LajmeRajoni