Ish-futbollisti David Beckham viziton pikat turistike të futbollit në Katar

Të përgatitura për të paraqitur një festë vizuale për tifozët që do të ndjekin turneun, autoritetet e Katarit synojnë të tërheqin vëmendjen e tifozëve të futbollit me kështjellat e ngritura në pjesë të ndryshme të vendit në formën e instalimeve.

Ish-futbollisti i famshëm David Beckham, i cili ndodhet në Katar, e cila do të presë Kupën e Botës FIFA 2022, vizitoi pikat e artit në pikat turistike të vendit të quajtura “Kështjellat e Futbollit të Katarit”.

Të përgatitura për të paraqitur një festë vizuale për tifozët që do të ndjekin turneun, autoritetet e Katarit synojnë të tërheqin vëmendjen e tifozëve të futbollit me kështjellat e ngritura në pjesë të ndryshme të vendit në formën e instalimeve.

Kështjellat e artit, të cilat Beckham i vizitoi, sjellin së bashku trashëgiminë kulturore dhe futbollin e vendit.

Dy nga instalimet e kështjellës, të cilat janë paraqitur në dhjetë lokacione në të gjithë vendin, janë krijuar nga artistët nga Katari. Tetë veprat e tjera janë firmosur nga artistë nga Anglia, Franca, Spanja, Italia, Gjermania, Argjentina, Uruguai dhe Brazili, të cilët e kanë fituar turneun më parë.

Kategoritë
Sport