Italia shtyn mbylljen e kufijve deri më 31 janar për Shqipërinë

Italia ka aprovuar masa shtrënguese anticovid në hyrjet kufitare.

Për të gjithë personat që hyjnë në territorin italian nga një vend anëtar i BE, bëhet i detyrueshëm tamponi negativ.

Ndërsa për ata që nuk janë të vaksinuar bëhet e detyrueshme karantina 5 ditore e tamponi negativ.

Këto masa hyjnë në fuqi nga 16 dhjetori deri me 31 janar 2022.

Shtyhen deri me 31 janar 2022 dhe masat ne fuqi ndaj vendeve ekstra komunitare mes të cilave është dhe Shqipëria.

Urdhri  u firmos nga ministri i Shëndetësisë Roberto Speranza.

Kategoritë
LajmeRajoni