Izetbegoviq: Largimi i të rinjve nga BeH do të kompensohet me teknologji të lartë dhe robotikë

KRYETARI i Partisë së Veprimit Demokratik (SDA), Bakir Izetbegoviq, gjatë një fjalimi në mbledhjen e partisë në Haxhiqi dje tha se largimi i të rinjve nga BeH do të kompensohet me teknologji të lartë dhe robotikë.

“Ne do të duhet të kompensojmë në masë të madhe të rinjtë që po largohen me teknologji të teknologjisë së lartë dhe robotikë. Do të duhet të mbështesim edhe forcat e armatosura me robotë, në radhë të parë me dronë. Do të thotë robotë fluturues.

Izetbegoviq më pas foli për korrupsionin, i cili, siç tha ai, ndodh kudo ku një person vë interesat personale para interesave kombëtare dhe kombëtare.

Kategoritë
LajmeRajoni