Ja çfarë ndodh gjatë fotografimit ku merr pjesë edhe Putin

Aktivisti Bahkhti Nishanov i cili ka punuar në organizata të ndryshme ndërkombëtare ka veçuar një moment nga video e fotografimit zyrtar në organizimin e quajtur “Collective Security Treaty Organization”.

Kryeministri i Armenisë, Nikola Pashinyan që ka refuzuar edhe nënshkrimin e një deklarate të përbashkët, edhe gjatë momentit të fotografisë është kujdesur që të qëndrojë sa më larg Vladimir Putinit.Pashinyan kishte nervozuar jashtë mase Putinin dhe Lukashenkon pasi ka refuzuar të nënshkruajë një deklaratë të përbashkët lidhur me sigurinë.

Kategoritë
BotaLajme