Ja sa do të jetë çmimi i veturës së parë të prodhimit turk

Të gjitha përgatitjet kanë përfunduar në fabrikën Gemlik të automobilave të Turqisë, TOGG, e cila do të inaugurohet nga Presidenti Erdogan më 29 tetor.

Një nga temat më kurioze është se sa njësi dhe sa lira do të ofrohen për shitje në radhë të parë TOGG.
Modeli SUV i TOGG do të variojë nga 60 mijë deri në 70 mijë euro; Mësohet se në fazën e parë janë prodhuar 280 makina. Në imazhin e fundit të shpërndarë nga fabrika, shumë automjete elektrike po bëjnë një provë në pistë.

Ndërtimi i fabrikës në Gemlik të Bursës, ku do të prodhohet automobili vendas i Turqisë, vazhdon me shpejtësi. Prodhimi masiv i automjeteve do të fillojë në fabrikën, e cila do të hapet nga Presidenti Recep Tayyip Erdoğan më 29 tetor.

Fabrika turke e automobilave TOGG në Gemlik do të hapet nga presidenti Recep Tayyip Erdoğan më 29 tetor, Ditën e Republikës. Sipas informacioneve të marra nga korrespondenti i Agjencisë së Lajmeve İhlas, 100 automjete të prodhuara në fazën e parë do të çmontohen në përputhje me kontrollet e sigurisë, ndërsa 100 automjetet e dyta që do të prodhohen do t’u jepen institucioneve dhe organizatave publike shtetërore.Ndërsa versionet me rrota të pasme të modelit SUV C-Segment të TOGG pritet të jenë në segmentin e ulët SCT, modelet pritet të kenë çmime ndërmjet 60 mijë dhe 70 mijë euro.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme