Japonezi paraqitet për herë të parë në Kroaci si një luftëtar kroat MMA

Satoshi Ishii mundi me mbytje Charlie Milner në eventin e FNC në Karlovac dhe lufta ishte interesante sepse ky luftëtar i lindur në Japoni performoi nën flamurin kroat për herë të parë në tokën kroate.

Ishii ka lindur në Japoni, por ka ndryshuar nënshtetësinë e tij katër vjet më parë. Ai stërvitet me legjendarin Cro Cop, i cili e solli në Kroaci.

Është nder të luftosh në Kroaci, në Karllovac, si një luftëtar kroat, faleminderit të gjithë tifozëve që erdhën për të më përkrahur, falënderoj edhe drejtuesit e FNC-së për mundësinë. Unë stërvitem shumë terren ‘n’ paund dhe u shpërblye. Nuk e di vetë. Sigurisht që po kërkoj përleshjet e radhës, por do të pres pak”, ka thënë Satoshi pas sherrit.
Lufta kundër Milnerit përfundoi pas një minute dhe Ishii zbuloi se lëvizjen me të cilën ai arriti në fitore e kishte mësuar nga Sensei Danaher.

Kategoritë
Sport