Jeta e vështirë e gruas së Michael Schumacher, pas aksidentit të tij ajo jeton si e burgosur

Corinna Schumacher, gruaja e Michael Schumacher, ka shumë vështirësi në jetë pas aksidentit të tij.

“Kanë kaluar 10 vjet dhe Corinna ende nuk mund të shkojë në një festë apo drekë apo asgjë. Ajo ndihet si e burgosur sepse të gjithë duan të flasin me të për Michael. Ajo nuk dëshiron të kujtohet çdo minutë për atë që ai ka kaluar. kalon”, tha Edmund Eddie Jordan, themeluesi i Ekipit të Çmimit të Madh të Jordanisë.

Eddie donte të vizitonte Michael vitin e kaluar, por familja e ndaloi. Corinna bën gjithçka për të mbrojtur jetën e saj private larg syve kureshtarë të publikut.

“Michael është këtu. Në një gjendje tjetër, por ai është ende këtu dhe kjo më jep forcë. Ne jetojmë së bashku. Ne bëjmë terapi. Ne bëjmë gjithçka që mundemi për ta ndihmuar atë. Michael gjithmonë na ka mbrojtur, dhe tani ne e mbrojmë atë,” ajo tha.

Një nga të paktët që i janë dhënë vizita me Schumacher është ish-presidenti i FIA-s, Jean Todt, i cili zbuloi në maj 2021 se e vizitonte atë dy herë në muaj.

Kategoritë
BotaLajme