Jeton me tre luana, thotë se ka trajnuar në mënyrë profesionale

Ahmet Akbey nga Dijarbakır i befason ata që janë të interesuar për luanët që ai mban në shtëpi në Duhok, në Irakun verior.

I njohur si zbutësi i luanit, Akbey tregoi forcën e tij me tigrat, ndërsa imazhet që ai shpërndau u admiruan nga disa, ndërsa të tjerë u panë me habi.

Zbutësi i luanëve Akbey, i cili luan në kopsht me kafshët e tij të egra që hanë rreth 1.5 ton mish në muaj, tha se ai është i mirë me tigrat, si dhe me luanët që i trajton si fëmijët e tij.

Akbey tha se ka 3 këlyshë që janë të egër për të gjithë dhe miqësorë me të.

Duke vënë në dukje se ka rreth 4.5 vjet që kujdeset për luanët në UAV, Akbey deklaroi se i pëlqen të kalojë kohë me ta sepse është e ligjshme t’i mbajë në shtëpi në Irak, që secili prej tyre ha 16 kilogramë mish në ditë. dhe se ata kujdesen çdo ditë dhe se nuk e kanë dëmtuar deri tani.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme