Jusuf Islam dhuroi kitarën e tij Presidentit Erdogan

Presidenti Erdogan mori pjesë në koncertin e muzikantit britanik Yusuf Islam të mbajtur në Beştepe me bashkëshorten e tij Emine Erdogan.

Presidenti Recep Tayyip Erdoğan mori pjesë në koncertin e muzikantit britanik, i cili u konvertua në Islam në vitin 1977 dhe ndryshoi emrin e tij në Jusuf Islam dy vjet më vonë.

Presidenti Erdogan shoqërohej nga bashkëshortja e tij Emine Erdogan në koncertin e mbajtur në Qendrën e Kongreseve dhe Kulturës Presidenciale në kuadër të festivalit të organizuar nga Ministria e Kulturës dhe Turizmit.

Muzikanti britanik nuk ka lënë pas dore të bisedojë me të ftuarit mes këngëve. Muzikanti britanik Yusuf Islam, i cili performoi shumë nga veprat e tij të paharrueshme në koncert, qëndroi në skenë për më shumë se një orë.

Jusuf Islami dhuroi kitarën e tij

Presidenti Erdogan i dhuroi një vazo Yusuf Islamit në përkujtim të kësaj dite, ndërsa bashkëshortja e tij Emine Erdoğan i dhuroi lule.

Nga ana tjetër, Jusuf Islami i ka dhuruar presidentit Erdogan kitarën që ai luajti sot.

Kategoritë
BotaLajme