Ka pasur pretendime se nuk u vaksinua, zbuluesi i vaksinës “BioNTech” i përgjijet me fotografi

Uğur Şahin, bashkëthemeluesi i BioNTech, iu përgjigj pretendimeve të kundërshtarëve kundër vaksinimit me një foto të bërë në spital muajt e fundit.

Pretendimet qarkullojnë për Uğur Şahin, i cili zhvilloi vaksinën BioNTech, e cila ka teknologjinë mRNA brenda objektit të projektit.

Ndërsa miliona njerëz u vaksinuan kundër koronavirusit, u pretendua se Uğur Şahin nuk u vaksinua.

Mbi këto thashetheme, Şahin ka postuar një foto të tij duke u vaksinuar në llogarinë e tij në LinkedIn.

Një përshkrim me shkrim është përfshirë gjithashtu me fotografinë.

Duke theksuar se ai besonte se komunikimi që kishte krijuar deri më tani nuk duhet të jetë për veten e tij, Shahin tha: “Unë refuzova ta bëj këtë për të. Besoj se komunikimi im duhet të kontribuojë në transparencën shkencore dhe të sigurojë të dhëna, fakte dhe njohuri”.

Kategoritë
BotaLajme