Kaloi Bosforin mbi ujë me motorin e tij

Legjenda e motokrosit me famë botërore Robbie Maddison, emri i vetëm që mund të shkojë në ujë me motorin e tij të veçantë që ai projektoi, kaloi Bosforin me motorin e tij mbi ujë. Atleti i Red Bull Maddison arriti në Beylerbeyi nga Ortakoy në 1.5 minuta.

Kalorësi motocross freestyle Robbie Maddison, atleti i Red Bull Maddison, i cili erdhi në Stamboll për xhirime komerciale, krijoi një festë vizuale në ujërat blu të Bosforit duke kaluar përsëri Bosforin me motorin e tij mbi ujë.
Duke sfiduar rrymën, emri legjendar, i cili shkoi nga Evropa në Azi në një kohë të shkurtër si 1.5 minuta, i la audiencën të mahnitur. Bosfori ishte i mbyllur për trafikun detar për performancën e Maddison.
Për motoçikletën speciale me emrin legjendar, dy rampa speciale të dizajnuara duke përdorur materiale tërësisht të ricikluara u instaluan në Sheshin Ortaköy dhe Beylerbeyi Park. Maddison e dorëzoi akulloren Algida Big Bold në kontinentin e kundërt para se të shkrihej. Performanca zgjati gjithsej 3 minuta vajtje -ardhje.

Duke shprehur se ishte jashtëzakonisht i lumtur me performancën e tij dhe realizoi ëndrrën e tij, Maddison tha, “Unë jam jashtëzakonisht i lumtur. Kjo ishte ëndrra ime. “Ishte një përvojë e çmendur sepse uji këtu është i thellë dhe i rrezikshëm,” tha ai.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme