KEK: Kthehet në operim njësia B-1 pas një ndërprerje

Korporata Energjetike e Kosovës bën të ditur se për shkaqe teknike njësia B-1 për një kohë të shkurt ka ndërprerë prodhimin dhe e njëjta tashmë është kthyer në operim.

Në njoftimin e lëshuar thuhet se në këto çaste kjo njësi është duke prodhuar mbi 210 MW/h dhe pas pak do të arrij kapacitetin optimal prej rreth 260 MW/h.

Kategoritë
LajmeVendi