Kërcënim rrëqethës nga agjencia ruse: Janë shpallur koordinatat e kryeqyteteve të anëtarëve të NATO-s

Agjencia shtetërore ruse e hapësirës Roscosmos, e drejtuar nga Dimitri Rogozin, ka dërguar një kërcënim të tmerrshëm për anëtarët e NATO-s gjatë një samiti në Madrid nga 28 deri më 30 qershor.

Roscosmos publikoi imazhe satelitore të Madridit, Uashingtonit, Pentagonit dhe Shtëpisë së Bardhë, Londrës, Parisit, Berlinit dhe Brukselit me koordinatat e vendndodhjeve të sakta dhe mesazhin: “Samiti i NATO-s fillon sot në Madrid, ku vendet perëndimore do ta shpallin Rusinë e tyre. armiku më i madh.

Ndërsa përfaqësuesit e 30 vendeve të aleancës, si dhe partnerët dhe kandidatët, do të merren me konceptin strategjik deri në vitin 2030, Roscosmos publikon foto satelitore të vendit të takimit dhe vetë “qendrave vendimmarrëse”, të cilat mbështesin nacionalistët ukrainas. Në të njëjtën kohë japim koordinatat e objekteve. Pra, vetëm në Rastin: USA 38.897542, – 77.036505 – Shtëpia e Bardhë, Pentagon 38.870960, -77.055935, London 51.503049, -0.127727, Paris 48.870433, 2.316842, Berlin 52.519903, 13.3689921.

Dmitry Medvedev tha së fundmi se, në rast se Ukraina godet territorin rus me raketa të prodhimit perëndimor, ata do të synojnë “qendrat vendimmarrëse”, kështu që njoftimi i Roscosmos mund të kuptohet si një kërcënim i tmerrshëm.

Kategoritë
BotaLajme