Kështu duket trafiku ajror në hapësirën evropiane

Jeni bërë ndonjëherë kurioz të shihni sesi duket një trafik ajror?

Plane Finder regjistroi për 2 orë trafikun ajror mbi qiellin e Evropës rreth orës 10-12 për të treguar modelet dhe lëvizjet magjepsëse të avionëve.

Plane Finder gjurmon me saktësi aeroplanët në kohë reale duke përdorur rrjetin ADS-B.

Kjo e bën Plane Finder të preferuar për pilotët, vëzhguesve të avionëve dhe entuziastëve për gjurmimin e drejtpërdrejtë të fluturimeve dhe marrjen e të dhënave të fluturimit në kohë reale.

Kategoritë
BotaLajme