Këto janë produktet ushqimore që u shtrenjtuan brenda katër ditëve

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, kanë votuar pro Ligjit për Masat e Përkohshme të produkteve themelore në raste të veçanta të destabilizimit në treg.

Por, deri më sot ka pasur luhatje të mëdha të çmimeve në treg, e sidomos të produkteve esenciale dhe të derivateve të naftës.

Agjencia e Statistikave të Kosovës, rifreskon çdo ditë në bazë ditore çmimet e produkteve esenciale.

Çmimi për sheqer është rritur për 62 cent, ndërsa çmimi për vezë ka shkuar në 4 euro.

Kategoritë
Ekonomi