Kjo është paga e majme që Ermal Krasniqi do ta marr te klubi i ri Cluj

Ermal Krasniqi në kontratën e re tek Cluj do të fitoj rreth 20 mijë euro pagë mujore duke përfshirë këtu edhe bonuset.

Në kontratën e tij poashtu janë të përfshira të gjitha shpenzimet, duke nisur nga banimi e deri tek makina të cilën do e ketë në shfrytëzim.

Futbollisti arrin sot në grumbullimin e Clujit në Spanjë dhe do bashkohet në stërvitjet e mbrëmjes, teksa është pritur me shumë entuziazëm nga presidenti i ekipit, Ioan Varga dhe sidomos trajneri, Dan Petrescu.

Kategoritë
Sport