Komuna e Prizrenit ndalon përdorimin e mjeteve piroteknike

Komuna e Prizrenit ka ndaluar përdorimin e mjeteve piroteknike në hapësira publike, nga 27 dhjetori deri më 3 janar.

Në njoftimin e Komunës thuhet se përdorimi i mjeteve piroteknike është i ndaluar në zona të banuara, tregje, rrugë dhe sheshe.

Kategoritë
LajmeVendi