Komuna e Prizrenit shpërndan dru për dhjetëra familje të kategorive sociale

Komuna e Prizrenit ka shpërndarë dru për dhjetëra familje të kategorive sociale.

Mbarëvajtja e këtij procesi u bë në hapësirat e Parkut Kombëtar “Sharri”, së bashku me zyrtarë të Qendrës për Punë Sociale.

Postimi i plotë:

Drejtori i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Edmond Hoxha, përcolli mbarëvajtjen e këtij procesi, në hapësirat e Parkut Kombëtar “Sharri”, së bashku me zyrtarë të Qendrës për Punë Sociale.

Kategoritë
LajmeVendi