Konferenca e parë ndërqeveritare të martën, Charles Michel: Një hap i madh drejt BE-së

Presidenti i Këshillit Europian, Charles Michel ka reaguar pas miratimit të propozimit francez nga Kuvendi i Maqedonisë së Veriut duke e konsideruar si një hap të madh drejt BE-së.

“E ardhmja jonë është e përbashkët dhe ne ju mirëpresim me duar të hapura”, shkruan Michel në Twitter.

Ndërkohë pritet që në të njëjtën kohë negociatat e anëtarësimit të nisin si për Maqedoninë e Veriut dhe për Shqipërinë.

Kategoritë
BotaLajme