Konvertimet në fenë Islame po shtohen dita ditës, një student nga Afrika konvertohet në Islam

Në Karabük, studenti i universitetit Chadlı Dingambaye Bienvenu, i cili ishte i impresionuar nga shokët e tij të dhomës, u konvertua në Islam.

Studenti i lartë i Inxhinierisë Mekatronike të Universitetit Karabük, Dingambaye Bienvenu, u ndikua nga miqtë e tij muslimanë me të cilët kishte qenë prej 4 vitesh dhe vendosi të konvertohej në Islam.

Një ceremoni konvertimi u mbajt për Bienvenu, i cili aplikoi në Myftiun e provincës Karabük. Bienvenu, i cili solli fjalën e martirizimit pas informacionit të dhënë nga myftiu provincial Ercan Aksu për parimet themelore të Islamit, u bë mysliman.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme