Kosova bie për një pozitë në renditjen e FIFA-s

Kosova ka rënë për një pozitë në renditjene re të FIFA-s.

Në këtë renditje vendi ynë është i 107-ti, duke marrë 1 mijë e 187 pikë.

Në muajin shtator “Dardanët” kanë humbur kundër Irlandës së Veriut me rezultat 1:2 dhe ka fituar 5:1 me Qipron.

Verdhekaltrit gjenden përpara Tajikistanit dhe prapa Indisë.

Derisa në renditjen e kaluar Kosova ishte një vend më lartë.

Kategoritë
Sport