Kosova do t’i vendosë sanksione të reja Rusisë dhe Bjellorusisë

Qeveria e Kosovës sot pritet të marrë vendim për vendosjen e sanksioneve të reja ndaj Rusisë dhe Bjellorusisë.

Një gjë e tillë pritet të ndodhë në bazë të zbatimit të vendimit nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Këshillit të Bashkimit Evropian.

Gjatë mbledhjes së ekzekutivit pritet të miratohet edhe ndarja e mjeteve financiare për dërgimin e kontigjentit të parë të ndihmave në Ukrainë

Kategoritë
LajmeVendi