Krimet e luftës në Gjakovë – dorëzohet kallëzim penal ndaj nën-kryetarit të Serbisë Bozhidar Deliq

Shoqata Krimet e Luftës në Gjakovë, ka dorëzuar të martën kallëzim penal në Prokurorinë Speciale  (PSRK) kundër ish-komandantit të Brigadës 549 të Motorizuar dhe tash nën-kryetar i Serbisë, Bozhidar Deliq, raporton Ekonomia Online.

Kategoritë
LajmeVendi