Kriza pengje në një farmaci në Gjermani, autori kërkon një milion euro shpërblim

Në qytetin gjerman të Karlsruhes, ka një krizë pengjesh të vazhdueshme në një farmaci. Autorët kërkojnë më shumë se një milion euro si shpërblim, ndërsa pengjet mësohet se nuk janë lënduar.

Për arsye taktike, policia nuk dëshiron të thotë se sa persona janë në farmaci, raportohet se ka disa pengje.

Autoritetet dhe policia janë në kontakt me autorin që kërkon miliona për lirimin e pengjeve.

Policia ka paralajmëruar qytetarët që të qëndrojnë larg vendndodhjes dhe se të gjitha ngjarjet pranë Ettlinger Straße janë anuluar.
Ata raportuan se ndodhen në terren me forca të përforcuara, ndërsa ka edhe ekipe emergjente.

 

Kategoritë
BotaLajme