KRU Gjakova hap konkurs për pozitën, zyrtar kryesor financiar dhe i thesarit

KRU Gjakova ka hapur konkurs për një pozitë: Zyrtar kryesor financiar dhe i thesarit.

Postimi i plote:

Njoftim për Konkurs – Zyrtar Kryesor Financiar dhe i ThesaritKRU “Gjakova” sh.a, ka shpallur konkurs pune për poziten; 1. ZYRTAR KRYESOR FINANCIAR DHE I THESARIT.Inkurajojmë të gjithë profesionistët që përmbushin kriteret e konkursit që të aplikojnë!Bashkangjitur gjeni linkun e konkursit, të publikuar;https://bit.ly/3CvVDGIKRU “Gjakova” SH.A.25.08.2022.

Kategoritë
LajmeVendi