Kryqëzimi i sapondërtuar në një qytet në Bosnje krijoi kaos sepse askush nuk di të vozisë në të (Video)

Bh. qyteti i Tesliqit mori një rrethrrotullim në qendër dhe ky lajm në dukje i zakonshëm u bë një hit i vërtetë në Bosnje dhe Hercegovinë dhe në rajon.

Ajo që tërhoqi vëmendje të veçantë ishte sjellja e drejtuesve të mjeteve që nuk e bënin mirë lëvizjen në rrethrrotullim. Në një moment, lindi kaos i vërtetë.

Në vend që të hyjnë në rrethrrotullim dhe të përzënë të gjithë rrethin në daljen e dëshiruar, ata lëvizin në drejtim të gabuar sipas “rregullave të tyre” dhe kështu kalojnë nëpër rrethrrotullim.

Kategoritë
LajmeRajoni