Kurti para studentëve të Oksfordit thotë se Kosova është histori suksesi

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë që ndihet i nderuar që ka pasur mundësi të flasë në Oksford për Kosovën.

“Nder që pata mundësinë të flisja në Oksford Union për Republikën tonë të re, origjinën, rrugëtimin dhe fatin e saj”.

“Sot, Kosova është një histori suksesi, një fitore e demokracisë dhe një perspektivë premtuese për socialdemokracinë”, ka shkruar Kurti në rrjetin social Twitter.

Kategoritë
LajmeVendi