Kush është Zonja e Parë e re e Malit të Zi me të cilën presidenti Jakov Milatoviq ka tre fëmijë

Jakov Milatoviq ka fituar mbrëmë zgjedhjet presidenciale në Mal të Zi, ndaj edhe jeta e tij private ka tërhequr vëmendjen e publikut.

Ai rrallëherë shfaqej në publik me bashkëshorten e tij Milena Milatoviq. Ata kanë tre fëmijë: Sara, Ana dhe Davidi. Ajo më parë tha për mediat vendase se beson fort në fitoren e bashkëshortit të saj.

“Besoj se për secilin prej nesh standardi i jetesës është ajo që na intereson të dëgjojmë nga të gjithë politikanët, ndaj besoj se krahas karakteristikave të tij personale dhe vlerave që ai vlerëson, do t’i bëjë qytetarët të vendosin të votojnë. Jakov”, ka thënë ajo.

Ajo është e punësuar në sistemin e transmetimit elektrik të Malit të Zi, ku është drejtoreshë e Departamentit për Financa dhe Çështje Ekonomike. Disa media malazeze shkruan se ajo e ka marrë atë detyrë në vitin 2021, pra në kohën kur Jakov ishte ministër. Përkatësisht, Milena në postin e drejtorit e ka zëvendësuar Jovan Gosoviqin, i cili dyshohet se është mik i bashkëshortit të saj.

Në fund të vitit të kaluar, Jakov ka postuar një foto familjare në profilin e tij në Instagram.
“Do ta kujtoj vitin pas nesh për krijimin e Lëvizjes Evropa Tani – idetë për një shoqëri më të drejtë dhe më të pasur. Do ta kujtoj atë për lumturinë familjare që më frymëzoi çdo ditë për të krijuar dhe krijuar ditë më të mira. Mezi pres të tjetra sepse do të punësohem edhe më shumë në rolin e babit, por edhe për gjithçka dua të bëj për një jetë më të mirë për qytetarët tanë”, ka shkruar ai.

Kategoritë
LajmeRajoni