Kush i merr qentë e Mbretëreshës Elizabeth II pas vdekjes së saj

Mbretëresha e Britanisë së Madhe Elizabeth II u nda nga jeta në moshën 96-vjeçare në Kështjellën e Balmoral.

Ajo është monarkja më jetëgjatë në fron, post të cilin e mbajti për 70 vite.

Një tjetër kuriozitet nga jeta e Mbretëreshës është se ajo ka patur në dashuri mjaft të madhe për kafshët.

Mbretëresha 96-vjeçare kishte dy qenusha të rracës corgis, një qen dorgi dhe dy Cocker Spaniels.

Një ekspert i familjes mbretërore ka deklaruar për mediat se qentë corgis ishin dashuria e parë dhe më e madhe e Mbretëreshës.

Ajo i donte kafshët dhe i adhuronte qentë. Ajo gjithmonë e ka bërë këtë, ata ishin dashuria e saj e parë dhe do të jenë të fundit.

Edhe pse nuk ka pasur një plan zyrtar të publikuar se kush do të kujdeset për qentë e saj, eksperti ka deklaruar se për qentë do të kujdesen fëmijët e saj.

Unë mendoj se qentë do të merren nën kujdes nga familja, ndoshta Andrew pasi është ai që i dha asaj.

Kategoritë
BotaLajme