Lirohet për qarkullim tuneli afër liqenit të Ujmanit

Tuneli afër Liqenit të Ujmanit është liruar për qarkullim 

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu tha se bllokimi i tunelit afër pendës së liqenit të Ujmanit ishte një nga problemet që kanë hasur, dhe për një kohë shumë të shkurtër kanë arritur që ta lirojmë për qarkullim.

Kategoritë
LajmeVendi