Lista e fëmijëve të pranuar në çerdhet publike të Prishtinës për këtë vit

Komuna e Prishtinës ka publikuar listën e pranimit të fëmijëve në institucionet parashkollore për vitin 2022-2023, raporton Express.

Rezultatet janë për institucionet parashkollore “Dielli”, “Xixëllonjat”, Yllkat”, “Lulevera”, “Buzëqeshja”, “Fatosat”, “Gëzimi Ynë” dhe “Ardhmërnia”.

Listën mund ta gjeni duke klikuar këtu.

Kategoritë
LajmeVendi