Lufta e natës në UFC zgjati vetëm 15 sekonda, luftëtarët më vonë pinë birrë në spital

Lufta kryesore e natës në UFC Fight Night 208 mes Curtis Blaydes dhe Tom Aspinall në Londër zgjati vetëm 15 sekonda.

Pas një prej goditjeve të para, Aspinall u plagos rëndë, më saktë gjuri i tij dhe arbitri duhej të ndalonte luftën.

Luftëtari britanik konsiderohet si një nga potencialet më të mëdha të kategorisë së peshave të rënda, por ai nuk arriti triumfin para publikut vendas.

Blaydes ka bërë një gjest pas ndeshjes për të cilin flitet më shumë se të gjitha përleshjet në event. Amerikani shkoi në spital dhe vizitoi Aspinallin dhe solli edhe birrë për të lehtësuar situatën e Aspinallit të paktën për një moment.

“Një birrë do të gëzojë këdo. Çfarë njeriu, i madh Curtis dhe ekipi i tij erdhën për të përshëndetur. Fatkeqësisht, lëndime të tmerrshme si kjo ndodhin, mbrëmë nuk ishte nata ime. Ju dua të gjithëve,” tha Aspinall.
Aspinall tani është 12-3, ndërsa Blaydes ka po aq humbje, por me 17 fitore.

Kategoritë
Sport