Luftëtarët MMA duken të panjohur pas një luftimi të përgjakshëm

Luftëtarët e MMA-së, Mateusz Makarowski dhe Krystian Blezien, u përfshinë në një luftë të përgjakshme në Bedzin Arena polake dhe fotot e tyre pas luftës dëshmojnë se ishte vërtet kështu.

Në tre raunde brutale, ata u rrahën pothuajse në rraskapitje, por në një farë mënyre lufta mori fund.

Tashmë pas raundit të parë të ashpër, si Makarowski ashtu edhe Blezien patën prerje të rënda në fytyrë dhe raundi i dytë solli një shkëmbim brutal të goditjeve. Kur më në fund ra zilja për të shënuar fundin e raundit final, shumë nuk mund ta besonin gjendjen e tyre.

Makarowski fitoi në fund, por duke gjykuar nga lëndimet e tij, pyetja është nëse ka pasur vërtet fitues në këtë luftë të përgjakshme.

Të dy sytë ishin pothuajse të mbyllur, me mavijosje të rënda dhe prerje të shumta, pas ndoshta meçit më të përgjakshëm ndonjëherë në historinë e MMA.

Kategoritë
Sport