Luftëtari australian MMA shpëtoi një burrë nga banditët e dehur, i rrahu të dy në të njëjtën kohë (Video)

Luftëtari australian i MMA-së Victor Lyall bëri që dy banditë të dehur të kujtojnë natën e tyre problematike.

Lyall mori vlerësime të larta në mediat sociale pasi shpëtoi një burrë pa emër nga një bandit. Edhe pse ajo pjesë nuk duket në video, Lyall shpëtoi një burrë që po rrihej nga dy banditë të dehur.

Australiani u përfshi në sherr dhe e ndau burrin, pas së cilës banditët e dehur u përpoqën të merren me të. E kishin gabim.

Viktor Lyall, i cili është një luftëtar i stërvitur MMA për shumë vite, i rrëzoi në tokë me goditje të ashpra në disa raste. Megjithatë, ai ishte i kujdesshëm dhe nuk donte ta rrihte me çdo kusht dyshen e dehur, por ata e ndoqën dhe më në fund morën një mësim.

Njëri nga dy burrat po përpiqej të shkonte pas Viktorit dhe ta godiste nga pas, por luftëtari australian MMA ishte në dijeni të rrethinës së tij dhe u sigurua me kujdes që i dehuri të mos i afrohej nga pas.
Pasi vazhduan bisedat dhe qëndrimin e tyre agresiv, Lyall reagoi dhe e rrëzoi të dehurin e pacipë në dysheme me një goditje në kokë. Gjërat dukej se u qetësuan, por më pas luftëtari i MMA-s i dha fund dramës duke goditur me grushta me zinxhirë njëri pas tjetrit.

Me ta ishte një vajzë që kërcënoi Lyallin se “babai i saj është një bodybuilder që do ta shkatërrojë atë”.

Bota e yjeve më të mëdhenj të MMA e komentoi me entuziazëm këtë lëvizje, kështu që ylli i UFC-së Paddy Pimblet, Peter Queally, Suman Mokhtarian, kampioni botëror i boksit Shannon Briggs erdhën në mbrojtje të Lyall…

Kategoritë
Të ndryshme