Luka Modriq vrapoi për të përqafuar fëmijët e tij pas ndeshjes

LUKA MODRIĆ pati një mbështetje të veçantë në tribuna sot. Së bashku me bashkëshorten e tij Vanja, ndeshjen e kanë ndjekur edhe fëmijët e Lukës, Sofia, Ivano dhe Ema.

Pas fitores së kombëtares së Kroacisë, fëmijët dolën në fushë dhe Modriq iu afrua, i përqafoi dhe i puthi.

Kategoritë
Sport