Macja kërcen mbi imamin teksa po falte teravitë në Algjeri (Video)

Një transmetim i drejtpërdrejtë kapi momentin kur një mace u hodh mbi një imam, i cili po kryente një lutje nate të Ramazanit në Bordj Bou Arreridj, Algjeri.

Imam Velid Mehsas ishte duke falur teravitë, një namaz nate që ndodh çdo mbrëmje gjatë muajit të Ramazanit, kur macja u hodh mbi të dhe iu ngjit mbi supet e tij.

Imami nuk u ndikua aspak nga kjo, përkundrazi ai e përkëdheli me butësi atë, duke i vazhduar lutjet.

 

Kategoritë
LajmeTë ndryshme