Macron përjeton tronditje në Algjeri, përballet me mijëra protestues

I përballur me protesta publike dhe përshëndetje gjatë udhëtimit të tij në Algjeri, presidenti francez Emmanuel Macron vazhdoi të tundte me dorë protestuesit.

Vazhdojnë kontaktet e presidentit francez Emmanuel Macron me Algjerinë.

Macron kishte vënë në shënjestër Turqinë në një deklaratë që u bëri gazetarëve gjatë kontakteve të tij dje.

Duke pretenduar se Turqia po kryen aktivitete antifranceze në Afrikë, Macron e pati të vështirë sot në vend.

Lideri i Francës përjetoi tronditjen e jetës së tij, ndërsa njerëzit donin të mblidheshin në rrugët e Algjerisë.

Turma e mbledhur protestoi ndaj Macron.

Macron, i cili bëri turneun e tij me një trup të madh truprojash, u prit me slogane fyese dhe bërtitje të ashpra.

Ato momente gjatë udhëtimit, i cili u ndoq nga një ushtri e madhe shtypi, u pasqyruan në kamera.

Kategoritë
BotaLajme