Mbahet ceremonia për 15-vjeçaren e cila humbi jetën në sulmin e nodhur në Taksim

U mbajt një ceremoni për 15-vjeçaren Yağmur Uçar, e cila humbi jetën në një sulm terrorist me nënën e tij.

Sulmi i përgjakshëm terrorist në rrugën İstiklal i vuri flakën 6 familjeve.

Në mesin e 6 martirëve në sulm ishte edhe 15-vjeçarja Yağmur Uçar.

Në shkollën e mesme të Anadollit Mehmet Niyazi Altuğ u mbajt një ceremoni për Yağmurin, e cila humbi jetën me nënën e saj në momentin e ngjarjes.

Në ceremoninë përkujtimore të mbajtur për Yağmur Uçar në kopshtin e shkollës morën pjesë guvernatori i rrethit Bağcılar Abdullah Uçgun, kryetari i bashkisë së Bağcılar Abdullah Özdemir, mësues të shkollës dhe shokë të klasës./Gazetaere

 

Kategoritë
BotaLajme