Mbledhja e sotme e Qeverisë, këto janë të gjitha vendimet që u morën

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhje elektronike, ku ka marrë disa vendime.

Në këtë mbledhje është vendosur edhe për ndarjen e mjeteve buxhetore për mbajtjen e Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar në Komunat: Mitrovicë Veriore, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan.

Këto janë të gjitha vendimet:

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar sot një mbledhje elektronike në të cilën ka miratuar:

Kategoritë
LajmeVendi