Mbreti Salman i Arabisë Saudite shtrohet në spital

Agjencia shtetërore e lajmeve raportoi se mbreti Salman është shtruar në spital për disa ekzaminime mjekësore, por nuk dha detaje të mëtejshme.

Mbreti Salman bin Abdulaziz i Arabisë Saudite është shtruar në spital për disa ekzaminime mjekësore, njoftoi media shtetërore.

Sipas agjencisë zyrtare të Arabisë Saudite SPA, mbreti 86-vjeçar është dërguar në Spitalin Special “Mbreti Faisal” në Xhedah.

Agjencia raportoi se mbreti Salman është shtruar në spital për disa ekzaminime mjekësore, por nuk dha detaje të mëtejshme.

Mbreti Salman ishte shtruar në spital më 20 korrik 2020 për t’iu nënshtruar disa kontrolleve mjekësore dhe pati një operacion të suksesshëm të fshikëzës së tëmthit tri ditë më vonë.

Kategoritë
BotaLajme