Më kërkesë të partisë së tij, Sejnur Veshall, lirohet nga posti i zv/ministrit të Kulturës

Përmes një njoftimi në facebook, Sejnur Veshall, njofton se ai është liruar nga posti i zv/ministrit të Kulturës nga kryeministri, Albin Kurti, pas kërkeses së partisë së tij, Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës – LPRK.

Postimi i plotë:

U lirova nga posti i zëvendësministrit!

Me kërkesën e partisë e cila më ka propozuar, Kryeministri Kurti më ka liruar nga pozita e zëvendësministrit.

Unë kam punuar, asgjë më teper. Unë u faktorizova si rom në qeveri, asgjë tepër dhe sot po lirona vetëm për cështje personale. Kam punuar me mund e përkushtim, vetëm ti proklamoj afinitetet e pjestarëve të komunitetit, dhe e bëra. Unë mbes romi i pare i cili ka bërë gjëra të mëdha, të tjerët asgjë!

Tu bë e padrejtë tha Kryeministri.

Ju falemnderit të gjithëve për bashkëpunimet, i falenderoj të gjithë anëtarët e kabinetit të qeverisë për bashkëpunimin dhe konsideratën.

Ju don zëvendësiHajrës!

Me përkulje,

Përherë i juaji

Sejnuri

Kategoritë
LajmeVendi