Mësuesi i presidentit Erdogan flet për kohën kur Erdogan ishte nxënës: Ishte një nxënës i sjellshëm dhe i zgjuar

Muzeka Gürbüz, mësuesi i Presidentit Recep Tayyip Erdoğan që jeton në Kocaeli, duke folur për sjelljet e Erdoganit gjatë kohës kur ishte nxënës ai tha se : “Ai ishte një student shumë i sjellshëm. Në të vërtetë, ai ishte një student i mirë dhe i sjellshëm. Ai nuk u soll keq si fëmijët e tjerë. Ai ishte ulur në në rreshtin e parë, dhe dëgjonte mësimin. Në çdo pyetje, ai mua më përgjigj.”

Mësuesi Müzekka Gürbüz, duke përshkruar vitet studentore të Presidentit Recep Tayyip Erdoğan, tha: “Ai ishte një person shumë i denjë. Ai ishte vërtet një student i denjë dhe i sjellshëm. Ai nuk u soll keq si fëmijët e tjerë. Ai ishte ulur përpara rresht, degjoj.Kur e pyeta ai m’u pergjigj.Ai ishte nje djale shume i mire.E dini,Ka cdo lloj femije ne mesin e nxenesve.Kishte shume femije qe nuk rrinin dot,por ai ishte i zgjuar dhe i sjellshem Ai po dëgjonte mësimin.Lutemi që ai të jetë me ne ”

Museumkka Gürbüz deklaroi se Rexhep Tajip Erdogan është i denjë për Presidencën dhe tha: “Ishte e qartë se ai me siguri do të bënte biznes. Si mund ta dija që ai do të bëhej President. Ai u bë edhe President. Ai është i denjë për detyra. Ishte një kërkesë e mirë. Falënderoj Zotin që kemi një person të tillë në krye, . Nuk ka një person të tillë në botën islame, nuk ka një person të tillë në botë”, tha ai.

Kategoritë
LajmeTë ndryshme