Ministria e Financave do të ekzekutojë pagesat pasnesër për këtë kategori të qytetarëve

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.

Me datë 20 janë ekzekutuar pensionet e veteranëve dhe pensionet tjera që kishin nevojë për procesin e verifikimit me ATK (pensionet e Trepçës dhe ato familjare).

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike.

Kategoritë
Ekonomi