Modriq ka gëzuar një djalë, prindërit e të cilit janë vrarë nga rusët. Shprehja e tij e fytyrës i thotë të gjitha

KAPITENI i kombëtares kroate të futbollit, Luka Modriq (36), e thirri Ilija Kostušević (6), një djalë nga Ukraina, nga Mariupoli, prindërit e të cilit u vranë gjatë bombardimeve ruse. Djali ishte jashtëzakonisht entuziast dhe shprehja e tij e fytyrës gjatë bisedës i thotë të gjitha.

Një nga idhujt e Ilias nuk është askush tjetër veçse Luka Modrić, i cili e ka telefonuar përmes FaceTime dhe ka arritur të bisedojë me të për disa minuta. Kjo intervistë u organizua nga Darijo Srna, një futbollist legjendar kroat, i cili la gjurmë të mëdha në Ukrainë si futbollist dhe tani edhe si një nga lojtarët kryesorë të Shakhtarit.

Kategoritë
Sport